Andreu Buenafuente inaugura dissabte una exposició a la Torre Vella

Andreu Buenafuente exposarà algunes de les seves creacions artístiques més personals a Salou. Serà el dissabte, dia 2 de març, a la Torre Vella, a partir de les 19 hores.

El polifacètic periodista, comunicador, humorista i productor, sota el títol de «Territori Personal«, compartirà amb el públic una col·lecció d’obres inèdites, que es podrà veure a la Torre Vella, fins al proper 13 d’abril.

La mostra destil·la autenticitat i representa el vessant més transparent d’un artista que sempre ha sentit la necessitat i la passió per expressar-se a través del dibuix.

L’exposició abasta creacions fetes al llarg de 10 anys i reflecteix un ric món interior, que descriu tant el tarannà alegre del periodista, com el seu vessant més intimista, i també una mirada a la natura.

Les obres d’Andreu Buenafuente van debutar a la Fundació Modest Cuixart de Palafrugell i també s’han exposat a l’Espai Cavallers de Lleida; a Art Enllà, de Barcelona, i a Art al Set, d’Andorra. Així mateix, va participar en diverses col·lectives a Barcelona i Girona, a més d’haver col·laborat en publicacions com The New York times i en projectes de la mà de grans marques.

L’exposició compta amb creacions fetes per Buenafuente al llarg de 10 anys i reflecteix un ric món interior, que descriu tant el seu tarannà alegre, com el seu vessant més intimista

En l’àmbit editorial, ha publicat el seu primer llibre d’il·lustracions «No entiendo nada» (Reservoir Books) i el seu diari il·lustrat «Reír es la única salida» (Harper Collins).

L’horari de visita de la mostra a la Torre Vella és de dilluns a dissabte, de 18 a 21 hores.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *