El Patronat de Turisme de Cambrils participa en un fòrum de treball de Saborea a Saragossa

El Patronat de Turisme de Cambrils  participa al Fòrum de Treball que Saborea Espanya està celebrant aquests dies 26 i 27 de febrer a Saragossa. L’objectiu d’aquesta reunió és informar, debatre i posar en marxa projectes del pla d’accions del 2024 per promocionar el turisme gastronòmic.

El fòrum ha comptat amb la presència de 20 de les 27 destinacions que conformen l’associació i ha servit per tractar temes com la comunicació innovadora, properes campanyes promocionals de Saborea, el Dia Mundial de la Tapa, els programes de formació online, tallers experiencials, la promoció internacional i els esdeveniments en destinacions.

Cal destacar que Cambrils va ser una de les cinc destinacions gastronòmiques fundadores de la Asociación Española de Destinos Gastronómicos l’any 2009 i és membre del comitè executiu. Cambrils continua apostant i segueix al capdavant de l’Associació perquè ha estat sempre un trampolí per a la promoció nacional i internacional del municipi, que aporta coneixement i alhora visibilitat en el sector de la gastronomia.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *