El Servei d’Ocupació Municipal actualitza l’oferta de formació

  • Des del consistori, a través de la regidoria d’Ocupació i el Servei d’Ocupació Municipal, es continua apostant per la formació contínua.
  • L’objectiu és fomentar el creixement personal i professional a través de l’oferta de formació.

CONSULTA ELS CURSOS ACTUALS

Des de la regidoria d’Ocupació, juntament amb el Servei d’Ocupació Municipal, es continua apostant per a la formació amb una àmplia oferta de cursos per a tothom. L’objectiu és fomentar el creixement personal i professional a través de diferents propostes que van des del d’Operador de Carretó Elevador i Monitors de Lleure Educatiu fins a formacions en Lleure Escolar i Creixement Personal.

Els cursos es duran a terme durant els següents mesos i combinen les hores presencials amb les telemàtiques o dies de pràctiques. Aquests cursos són una molt bona oportunitat per adquirir noves habilitats.

Amb preus reduïts i una gran diversitat de continguts, els cursos que s’ofereixen ara mateix són els següents:

  • Curs d’Operador de Carretó Elevador: Aquest curs intensiu de 3 dies és dirigit a majors de 18 anys i ofereix un total de 15 places.
  • Curs de Monitor/a de Lleure Educatiu: Amb 150 hores presencials i 160 hores de pràctiques, està pensat per a majors de 18 anys interessats a treballar com a monitors de lleure.
  • Curs de Lleure Escolar – Monitor/a de Menjador i Vetllador/a: 32 hores presencials, 8 hores de treballs autònoms i dues modalitats: monitor/a de menjador i vetllador/a.
  • Curs de Creixement Personal – L’Arbre Familiar (III) i Numerologia Personal Base 9: Dos cursos amb una durada de 15 hores presencials per explorar temes com la resolució de dols familiars i la interpretació numerològica personal.

La informació detallada es pot consultar al fulletó que us adjuntem en aquest mateix article. Les inscripcions de tots els cursos es poden realitzar al Centre Cultural.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *