Primera reunió de l’any del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de la Conca de Barberà

Va tenir lloc el dia 13 de febrer al Palau Alenyà

El dia 13 de febrer, just dos mesos des de l’última reunió, el Consell Consultiu Comarcal de la gent gran es va retrobar al Palau Alenyà de Montblanc.

Tal com estava previst, en aquesta reunió es va decidir que sigui l’Associació de Jubilats i Jubilades de Vimbodí i Poblet qui aculli la Trobada de Gent Gran del 2024. Amb la novetat que enguany es portarà a terme el mes de juny, en comptes de l’octubre, com s’havia fet en els darrers anys.

Una altra novetat va ser la proposta del president del Consell Consultiu i conseller comarcal de Benestar Social, Jaume Fornés, d’organitzar visites als diferents municipis de la comarca per tal de conèixer el patrimoni cultural de la Conca de Barberà, sobretot d’aquells municipis més petits, proposta que va ser molt ben rebuda. Aquesta iniciativa s’espera poder engegar-la amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme i de Cultura del Consell Comarcal.

Com sempre, les associacions van fer un repàs de les activitats més rellevants que s’estan portant a terme o que s’han fet durant els últims mesos, tals com la recollida de fotografies antigues i el reconeixement de les persones que hi apareixen, la col·laboració amb altres entitats com per exemple Aprodisca, les activitats intergeneracionals o els actes per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones.

Des del Consell Comarcal es va explicar la línia de treball d’enguany del Pla Comarcal d’Envelliment Quilòmetre Zero, que està relacionada amb l’atenció a persones amb dependència i que, per tant, es faran actuacions encaminades a millorar la situació de les persones que es troben en aquesta situació.

La reunió va ser presidida per Jaume Fornés, president del Consell Consultiu; també hi van ser presents la coordinadora de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Acció Comunitària, la tècnica d’Envelliment i les 9 associacions actives de la comarca.

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *