Els CCK al Ciruit d’Osona – 2024

El circuit d’Osona va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Kàrting. En total es van disputar vuit carreres corresponents a les categories Mini i Mini-K, Júnior-Sènior, Karts de Lloguer, i KZ.

Les dues curses de la categoria Mini i Mini-K es van celebrar a onze voltes. En la primera cursa va guanyar en Mini, va guanyar en Nil Casacuberta, seguit d’en Milan Guerrero, i del Carlos Martínez; en Mini-k el primer va ser en Leo Corcoles, seguit d’en Leo Devahive i de l’Iker Padilla. En la segona cursa el guanyador en Mini va ser en Nil Casacuberta, seguit del Milan Guerrero i dels Javier Garcia. En Mini-k la segona cursa la va guanyar el Leo Corcoles seguit del Leo Devahive i de l’Hugo Navas.

Els participants de les  categories  Júnior i Sènior van disputar junts les dues curses, que van ser a catorze voltes. En Júnior, les dues les va guanyar la Xènia Boixader, i en Sènior la primera cursa la va guanyar el Martín Almeida, seguit de Dan Schaller i de Marc Noel. La segona cursa la va vèncer en Martin Almeida, per davant de Marc Noel i de Dan Schaller.

En KZ,a catorze voltes, en la primera cursa va guanyar la Berta Ràfols seguida de la Neus Llin, i en la segona cursa va vèncer la Neus Llin seguida de la Berta Ràfols i de la Zoe Pavon.

La categoria de Karts de lloguer es disputava també a dues curses però a 10 voltes cadascuna. L’Aleix costa s’enduia la victòria en la primera carrera seguit per en Roc Marcos i d’en Marcos Menkes. A la segona cursa es va imposar el Marcos Menkes, seguit per l’Aleix Costa i pel Roc Marcos.

La propera cita serà només per la categoria de Karts de lloguer, el dia 10 de març, al circuit de L’Escala.

Foto:  todomotor66photosport

Font: Federació Catalana d’Automobilisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *