Tot a punt per a un 8M ple d’activitats i propostes reivindicatives

  • Les activitats comencen el 5 de març i s’allargaran fins al mateix 8M
  • “Dones i pressió estètica” és el nom de la taula rodona que es durà a terme el 6 de març al Teatre Auditori del Centre Cultural

VEURE CARTELL DE TOTES LES ACTIVITATS

VEURE CARTELL DEL COL·LOQUI

Com cada any se celebrarà el 8M amb un programa ple d’activitats reivindicatives per a totes les edats i públics. Des de la regidoria d’Igualtat, i des de diferents entitats i associacions morellenques, s’ha preparat un Dia Internacional de la Dona on la reivindicació feminista davant una societat masclista n’és la protagonista.

Les propostes són diverses i començaran el dimarts dia 5 de març amb “Llença el teu masclisme”, una dinàmica per a l’alumnat de l’Institut que ha preparat la Comissió Iris del centre. L’endemà, el dimecres 6 de març, el Teatre Auditori del Centre Cultural acollirà la taula rodona “Dones i pressió estètica”. Serà a les 19 hores i estarà presentada per la periodista Elisenda Rovira, amb la participació de l’actriu i cantant Alèxia Pascual, i les creadores de contingut Cèlia Espanya i Nadine Romero.

El dijous 7 de març, a la tarda, a partir de les 17 hores, arribarà el taller de pancartes a la Plaça Francesc Macià, dinamitzat pel grup de joves de l’Espai de Lleure i a continuació, cap a les 18.30 hores, començarà la marxa de pancartes que ens portarà a la descoberta de plaques contra la violència masclista.

El dia 8 de març es llegirà el manifest a l’Ajuntament, a les 11 hores. El mateix dia 8, arribarà la caravana divulgativa “La Vandida” que es plantarà a la plaça Francesc Macià de les 14.30 hores i fins al vespre. A les 18 hores, el contacontes i taller “L’Ona vol ser científica”, arriben a la Biblioteca Montoliu just abans de les classes de defensa personal que el Club Taewkondo del Morell organitza a les 19 hores.

Tancarà la programació la proposta teatral “Girls like that”, que es podrà veure amb entrada lliure, a les 20 hores, al Teatre Auditori del Centre Cultural. Podeu consultar totes les activitats i informació més detallada a les xarxes socials de l’ajuntament i de les entitats i associacions.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *