El president de la Generalitat i l’alcalde de Riudoms es reuneixen amb pagesos de Riudoms i el Baix Camp

El president de la Generalitat i l’alcalde de Riudoms es reuneixen amb pagesos de Riudoms i el Baix Camp

Aquest dijous, representants dels pagesos de Riudoms i el Baix Camp s’han reunit amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcalde de Riudoms, Ricard Gili.

S’ha analitzat la situació de sequera i les mesures que s’estan treballant des de la Generalitat per garantir l’aigua per a reg agrícola a curt i mig termini. També s’han posat sobre la taula altres elements com ara ajudes econòmiques.

La trobada s’ha fet a les Escoles Velles, a partir de les gestions conjuntes dels pagesos i l’alcalde de Riudoms, i aprofitant que el president era al Camp de Tarragona.

Els representants dels pagesos han estat: Josep Zacaries Ferré, membre de la permanent comarcal d’Unió de Pagesos i president de la Cooperativa de Riudoms; Francesc Baiges, també d’Unió de Pagesos i president de la Cooperativa de Montbrió; i Jordi Castellnou, coordinador comarcal d’Unió de Pagesos i pagès afincat a Vandellòs.

A la reunió també hi han assistit el delegat de la Generalitat al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, la directora del Departament d’Acció Climàtica a Tarragona, Glòria Tibau, i el president del Consell Comarcal i alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé.

Source link

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *