La Junta de govern del 19 de febrer va aprovar dues propostes amb competència delegada del Ple

La Junta de govern local del 19 de febrer va aprovar dues propostes amb competència del Ple delegada a la Junta de Govern mitjançant l’acord plenari del 6 de juliol de 2023.

Les sessions de la Junta de govern local no són públiques. Tanmateix, quan actua amb competències delegades del Ple, la sessió se sotmet als mateixos requisits de publicitat que les sessions del Ple, que sí que són públiques. Per aquest motiu, es van obrir les portes de la sala de Plens perquè hi pogués assistir públic i es van gravar aquests punts, la votació dels quals es pot veure en vídeo en aquest enllaç: https://actes.bisbalpenedes.com/session/sessionDetail/8a8080848acca6ef018dd05cb11c0066

Els punts aprovats són els següents:

  • Aprovació de la sisena certificació de les obres de consolidació, reforma i nova construcció de la fassina.
    Es va aprovar la sisena certificació de les obres de consolidació, reforma i nova construcció de la fassina per un import de 6.336,86€ (IVA inclòs).
  • Segona i última pròrroga del contracte de rènting de dos vehicles: un de la brigada municipal i un altre del Servei d’informació i inspecció municipal
    Es va aprovar la segona i darrera pròrroga, per un any més, del servei de rènting de dos vehicles municipals, concretament d’una furgoneta Nissan que utilitza la brigada municipal i d’un vehicle Dacia Duster que fa servir el Servei d’informació i inspecció municipal. L’octubre de 2018 es van aprovar aquests dos rèntings mitjançant la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Com que l’abril de 2023 finalitzava el contracte de rènting, la Junta de Govern del 13 de febrer de 2023 va aprovar la primera pròrroga i la Junta de Govern del 19 de febrer n’ha aprovat la segona i última.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *