Salou programa diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Salou s’uneix a la commemoració del Dia Internacional de les Dones amb una sèrie d’activitats organitzades amb la col·laboració de diverses Regidories. La programació comença el dilluns 4 de març a la Masia Tous, on a les 17:30 h es realitzarà un taller de confecció de pancartes individuals per a la Manifestació del 8 de març.

El 5 de març, de 17 a 19 h, la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà un curs d’autodefensa personal per a dones. Les interessades poden inscriure’s enviant un correu a siadones@salou.cat.

El 6 de març, a les 17 h, la Masia Tous oferirà un bingo musical dedicat a les dones en la música, sense necessitat d’inscripció prèvia.

El 7 de març, també a la Masia Tous a les 17:30 h, tindrà lloc el Cinefòrum 8M, seguit d’un altre taller d’autodefensa personal femenina a la Sala Europa del TAS a les 17 h, amb inscripció prèvia al correu mencionat.

Caminada
El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, començarà amb un taller de ioga a la plaça de la Pau a les 09:15 h, seguit d’una caminada a les 10:30 h des de la plaça davant del TAS, amb inscripció a siadones@salou.cat o gupdedones@gmail.com. Les persones interessades hauran d’estar mitja abans.

Acte institucional
A les 12 h, el passadís del Teatre Auditori serà l’escenari de l’acte institucional i la lectura del Manifest. La plaça de la Pau acollirà una sessió de zumba a les 19:30 h, oberta a totsthom sense prèvia inscripció.

El 9 de març, la plaça davant del TAS serà escenari d’un espectacle de ball a les 12 h, amb la participació de diverses escoles i grups locals, com és el cas de Mònica Novillo, Moon Espai Creatiu, Ahura Teatro, Nou Estil i Escola de Dansa Escena de Salou.

Espectacle solidari
A les 17:30 h, actuaran els elements festius femenins del municipi i a les 19:30 h, el Teatre Auditori de Salou presentarà l’espectacle solidari de flamenc «La taberna« de l’acadèmia de ball Mònica Novillo.

L’assistència és amb invitació, disponible a l’Àrea de Serveis Culturals – de dilluns a divendres de les 10 a les 14 h -, i es demana portar oli o llet per Càrites Interparroquial, Eluzai i Creu Roja de Salou.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *