Superioritat del Reus blau sobre un Cambrils desconegut


Seguint la competició programada pel Consell Esportiu del Baix Camp, avui al matí han jugat els equips d’Infantil de voleibol Reus Blau i CVCambrils, al pavelló Ciutat de Reus.

S’han presentat força participants, entrenats pels colombians Carlos i Dalys, amb la gran esportivitat que les caracteritza.

Al primer set gran domini de l’equip local amb serveis que no obtenien bona resposta per part de l’equip groc; tot amb joc combinatiu, inclús amb esmaixades. Algún servei directe de Cambrils ha servit per maquillar el primer parcial 19 a 11.

El segon ha començat amb caire diferent, amb serveis més directes per unes i altres, moltes vegades amb recepcions errònies, continuant amb domini del Reus Blau, amb el mateix marcador de 19 a 11.

L’ obertura del tercer set ha permès retrobar les associacions amb algun servei directe, sempre amb un sol color: el blau a la pista, amb el parcial de 19 a 8.

El darrer set ha permès disfrutar de més varietat de jocs per part de les dues formacions, i amb el marcador decidit, s’han llençat a disfrutar del joc. I les grogues s’han emportat el set per 19 a 14.

Font: Joan Llaveria Pijuan

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *