El Conseller d'Interior Joan Ignasi Elena presenta un pla d'ajudes per a la seguretat viària a Riudoms

El Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena presenta un pla d’ajudes per a la seguretat viària a Riudoms

El Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena ha estat a Riudoms avui divendres. De la mà de l’alcalde Ricard Gili i juntament amb Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, i Eli Llombart, directora del Departament d’Interior a Tarragona, han visitat les obres de millora dels encreuaments que s’estan fent en diversos punts de Riudoms.

La visita s’ha fet aprofitant que Riudoms ha estat el poble escollit per la Conselleria d’Interior per a fer-hi la roda de premsa de presentació d’un pla de noves ajudes per a la millora de seguretat viària.

Precisament, les obres de millora dels encreuaments de Riudoms s’han fet gràcies a un pla d’aquest tipus. Han costat més de 125.000 € i les ha pagat el Servei Català de Trànsit.

En total, s’actua en una vintena d’encreuaments, tots ells de l’entorn de la llar d’infants, l’escola Beat Bonaventura i l’institut Joan Guinjoan, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants, sobretot dels infants i famílies que es desplacen als centres educatius.

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *