L’I-Factory acull al tercera jornada del Cicle de Conferències i Networking

El Centre de Negocis de Cunit, conegut com a I-Factory, ha obert les seves portes recentment i ja està demostrant ser un espai d’innovació i creixement empresarial. Aquest matí, ha acollit la tercera jornada del Cicle Comarcal de Conferències i Networking, sota el nom ‘Rumb a la Sostenibilitat: Sessions pràctiques per a empreses eco-innovadores’.

La sessió ha tractat sobre les pautes circulars per a empreses en un món canviant i s’ha realitzat a la zona de networking del Centre de Negocis cunitenc. David Marquínez, regidor de Promoció Econòmica i Empresa ha explicat que “acollim la primera jornada compartida a nivell comarcal al nostre Centre de Negocis, en la qual s’ha promogut un diàleg constructiu i s’ha fomentat l’intercanvi de coneixements”.

Aquestes xerrades estan subvencionades pel SOC en el marc del Programa de projectes innovadores i experimentals.

I-Factory, el nou equipament de Cunit

Situat a l’Av Tarragona, 149-151 de Cunit, l’I-Factory ha obert aquesta setmana les seves instal·lacions de forma gratuïta inicialment. L’equipament de co-treball ofereix espais i serveis tant persones emprenedores com a altres projectes empresarials.

Està dissenyat de manera que permet la privacitat en sales tancades i també fomenta la col·laboració entre professionals en altres espais compartits. Disposa de 3 despatxos totalment equipats per a la instal·lació d’una empresa, correctament il·luminats, climatitzats i amb connexions suficients (electricitat, telefonia, internet, etc.). També té 2 sales de reunions polivalents, a disposició de les empreses residents, no residents, organitzacions i persones que ho sol·licitin i que compleixen amb els requisits.

El centre acull també un espai obert de 24 espais de cotreball a disposició de les empreses. És un servei d’espais compartits que ocupa el centre de l’equipament. I un espai de Networking que ocupa un lloc important dins de les instal·lacions amb office i mobiliari compartit.

A més, d’una terrasa exterior.

Serveis complementaris:

– Serveis de recepció i atenció a visites.

– Servei de domiciliació d’empreses.

– Servei de reprografia (impressora).

– Sala de videoconferències.

– Connexió a Internet a través de fibra òptica.

– Connexió amb els sistemes ofimàtics (copiadora, escàner).

– Control d’accés al Coworking.

Qui estigui interessat pot apropar-se a l’I-Factory a partir del dia 26 de febrer i obtenir informació necessària, de dilluns a divendres de 10 a 14h.

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *