Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà (Dones RIU)

El Departament d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès continua oferint el Programa se suport a les dones en els àmbits rural i urbà (Dones RIU) adreçat a dones majors de 16 anys que es trobin aturades, inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) i que estiguin empadronades en qualsevol dels municipis de la comarca.

L’objectiu del programa Dones RIU és la millora i inserció laboral de dones en els àmbits rural i urbà, en què les participants realitzen accions d’orientació i formació en diferents competències per poder inserir-se laboralment. Les persones que finalitzin l’itinerari rebran un incentiu de 300 euros.

En el marc d’aquest programa, el 22 de març es faran dos tallers de formació per a futures emprenedores. Els tallers tenen una durada d’1 i de 2 hores respectivament. Consulteu en el cartell adjunt el contingut de cada taller.

Per inscriure’s o sol·licitar més informació es pot trucar al 977 157 165 o enviar un correu electrònic a ocupacio@baixpenedes.cat. La tècnica del programa citarà la persona sol·licitant per assistir a una de les sessions informatives que es van organitzant.

Font: Ajuntament de Sant Jaume del Domenys

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *