Tercera parada de les Trail Running Series a Prades

Trail de Prades. Foto organització i Foto de la Copa Promoció passada. Foto FCA

La Federació Catalana d’Atletisme organitza la tercera jornada de les Trail Running Series i la Copa Catalana de Trail a Prades, al Baix Camp, en el marc del Trail Muntanyes de Prades, l’única parada del circuit a terres tarragonines. Fins allà es desplaçaran 120 atletes per disputar la prova dels 22 K, a banda de centenars d’altres per competir a les proves d’11 K i les petites de promoció.

La de 22 K es tracta d’una prova amb un desnivell positiu de 967 metres, amb una alçada màxima de 1.199 metres i una mínima de 689. És una ruta circular que comença al municipi de Prades, passant per d’altres municipis com Capafonts, i que té la sortida des de la Plaça de l’Església de Prades a les 9.30 h. Uns 120 atletes hi prendran part en ambdues categories, i els primers classificats es repartiran els punts de la tercera jornada TRS, prova que fins al moment dominen Víctor Da Costa i Ahlam Elkakdi, dos atletes seleccionats amb Catalunya pel Campionat d’Espanya.

Amb tot, per aquesta jornada, els primers classificats no hi seran presents, precisament perquè la setmana vinent competiran a Ojós al trail de Federacions. Dins de la classificació TRS, destaca al llistat de Prades l’atleta del CA La Sansi David Iglesias, 4t classificat, Lourdes Puiggrós, segona classificada actualment a les TRS, la vuitena classificada actual, Lídia Ramos, o també la novena, Berta Moreno i la desena, Pili Ureña.

D’altra banda, també es disputa la tercera jornada de la Copa Promoció de trail, de les quatre que viurem. Aquí, Joan Frago i Claudia Martín dominen les proves sub 20. No obstant, destaquem els atletes sub 18 presents a Prades, com Aina Civil i Carla Yanguas a la cursa femenina i Aleix Ferrero i Sam Linares a la masculina. De fet, parlem dels primers classificats en aquesta categoria, doncs a la femenina faltarà la líder, Bruna Miralpeix. Aquí, els atletes recorreran 7 K en total.

A banda dels sub 18, destaquem també a Núria Calzada, líder sub 16, Carla de la Llave, Maria Plekhanova i Queralt Rutllant a la cursa sub 14-16 en categoria femenina, i a Marc Vàzquez, Marcel Samsó, Artau Dies i Marc Boix a la prova masculina. Aquí, els atletes recorreran 5 K en total.

· Web Cursa   · Atletes inscrits

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *