La Pista Coberta Carme Valero va gaudir de la promoció

Podi del Campionat de Catalunya proves combinades sub 12. Foto Cornellà i Podi del Campionat Catalunya proves combinades sub 14. Foto Cornellà

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar els Campionats de Catalunya de proves combinades sub 12 i sub 14 a la Pista Coberta Carme Valero, en el que va ser la primera parada de l’atletisme de promoció en aquest mes de març. Ens propers tres caps de setmana viurem diverses proves de les categories sub 10 a sub 16.

Per començar, cal destacar els triatlons i tetratlons de les proves combinades, amb la presència d’una seixantena de nens i nenes que van tenir les primeres experiències en aquesta disciplina. Comencem pel triatló sub 12 masculí, on Samuel Vieria va ser el campió, seguit de Kilian Borreda i en tercer lloc, Marc Sáez. A la prova femenina, Anna Pozo va aconseguir la victòria i va sumar un nou RCAT amb una marca de 1.335 punts. En segon lloc Enis Riol i en tercer lloc Jana Viladomat.

· Resultats

Podi del Campionat de Catalunya proves combinades sub 14. Foto Nàstic

A les proves combinades sub 14, victòria de Jeremiah Obro al tetratló masculí amb una marca de 2.079 punts i també aconseguint RCAT. Els dos atletes que van sumar rècord de Catalunya, Pozo i Obro, pertanyen al Nàstic de Tarragona. En segon lloc Muluken Gil, i el bronze va ser per Shingo Sakai. A la prova femenina, victòria de Laia Morera, amb el segon lloc de Nadia Pajuelo i el bronze de Xènia Escriche.

· Resultats

A banda del Campionat de Catalunya, també vam viure un control sub 12-14 amb la presència de 300 nens i nenes, que van buscar una bona marca de cara als Campionats de Catalunya que s’han de disputar els propers caps de setmana. D’aquesta manera, aquestes dues categories van tenir les opcions de poder sumar experiències i marques de cara a poder-se classificar pels campionats catalans.

· Resultats

Finalment, destacar que també va finalitzar el Trofeu de promoció Natàlia Amiel, que organitza cada temporada la JA Sabadell, i que dissabte va viure la jornada final amb centenars de nens i nenes que van aconseguir, en alguns casos, les seves primeres medalles.

· Resultats

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *