L’Ajuntament continua apostant per a la millora parcs i zones verdes

  • S’ha fet una trobada amb veïnes i veïns de la zona per projectar l’actuació que es durà a terme al parc del carrer Bòbiles.
  • S’ha tancat un nou contracte de manteniment per garantir que els parcs estiguin en bones condicions.

En el marc del pla de mandat, l’Ajuntament situa la millora dels parcs i les zones verdes del municipi com una de les principals prioritats. Entre les actuacions destacades imminents s’inclou la intervenció al Carrer Bòbiles, amb la renovació del parc infantil i l’àrea verda situats a la zona.

Abans de definir les accions concretes per aquest espai de lleure, s’ha realitzat una sessió amb les veïnes i els veïns que viuen més a prop de la zona afectada per tal d’escoltar propostes, exposar-los el projecte i fer les millores corresponents entre totes i tots.

L’alcalde, i regidor d’Urbanisme, Eloi Calbet destaca que “la veu de les veïnes i els veïns és essencial, han de poder dir la seva i la nostra responsabilitat és proporcionar totes les eines perquè els projectes acabin responent a les necessitats i al dia a dia de les persones que en faran ús i hi conviuran”.

A més, en la mateixa direcció de preservació de parcs i espai públic, s’ha tancat un contracte de manteniment que garantirà que tots els parcs del municipi es conservin en les condicions adequades, tant en termes del seu funcionament habitual com en termes de seguretat. “Volem que els parcs i les diferents zones verdes no només siguin segures, sinó que funcionin correctament i tinguin un manteniment regular”, afirma el regidor de Via Pública, Josep Maria Español, assistent també a la reunió amb el veïnat.

Amb aquestes accions, el consistori continua avançant en la seva aposta ferma per un entorn de lleure, salut i d’esbarjo cuidat i de qualitat, perquè tothom pugui gaudir de tots els espais i de l’entorn del municipi.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *