Naix la Taula del Tercer Sector a les Terres de l’Ebre

La Taula del Tercer Sector Social neix de la mà del Grup d’Intercooperació de Cures de l’Ateneu Cooperatiu de Terres de l’Ebre, del que forma part l’Ajuntament d’Ulldecona des de la seva creació. Aquest espai s’ha forjat gràcies a l’organització de trobades periòdiques des de 2018, on han participat els diferents actors que conformen el sector social del territori i que han culminat en la constitució de la Taula.

Es tracta d’un espai per definir reptes i necessitats comunes, cercar respostes compartides i crear xarxes de suport mutu. L’objectiu és enfortir el sector i posar en valor no només les persones que hi treballen, sinó el potencial social i econòmic d’aquest.

La Taula ampliarà la xarxa amb més entitats, fundacions, cooperatives, ONG i actors del sector per ser cada cop més plural, diversa i interseccional. En la sessió de divendres, les entitats es va comprometre a constituir-se com a xarxa de la mà de l’assessorament de l’Ateneu Cooperatiu.

Alhora, existeix un altre espai de trobada més ampli on es troben professionals del tercer sector per conèixer-se, reconèixer-se, explicar-se i compartir recursos i serveis, cercar sinergies i ser un espai formatiu i de cures per als mateixos agents del Tercer Sector Social.

Les entitats que van participar en la constitució de la Taula són: UTE PILS, Fundació Gentis, Fundació Resilis, Fundació Ulldecona, CLEB, Fundació Diagrama, Suara Cooperativa, ONG Provocant la Pau, Fundació Tutelar, Fundació Pere Mata, GEPEC, Atzavara Arrels, Fundació Mercé Pla, Esplai Blanquerna, APASA, Residència Ulldecona, Fundació El 7 d’Astres, EINA ACTIVA i Creu Roja Tortosa

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *