NATACIÓ – GRAN NIVELL AL CAMPIONAT D’ESPANYA OPEN DISPUTAT AL CN SABADELL

Aquesta tarda, ha finalitzat el Campionat d’Espanya Open d’Hivern a la piscina de 50 metres de Can Llong, al Club Natació Sabadell.

En la 5a Jornada, Luca Hoek, del CN Sitges, ha fet la mínima per al Campionat d’Europa Júnior en 100m lliure (50.13). Aquest registre també ha suposat una Millor Marca Nacional i Catalana 16 anys.

Nil Cadevall, del CN Sant Andreu, també l’ha fet en 100m braça (1:01.43). Aquesta marca, feta al matí, és Millor Marca Nacional i Catalana 18 anys. A la tarda no ha rebaixat el temps però s’ha penjat la medalla d’or en la final.

Biel Martín ha fet Millor Marca Catalana 16 anys als 100m braça (1:04.83).

Sergio De Celis ha batut el rècord d’Espanya dels 100m lliure (48.34). Amb aquesta marca rebaixa els 48.39 que va fer al Campionat del Món de Doha 2024. A més, encara que aquesta competició no ha estat selectiva per París, De Celis ha igualat la mínima olímpica A.

Emma Carrasco, ha tornat a guanyar un or amb una gran temps de 2:11.68, nedant molt a prop de la mínima A, fixada en 2:11.47.

En la classificació júnior per Clubs, segona posició per al CN Sabadell, tant en categoria masculina, com en categoria femenina.

Tots els resultats

Fotos RFENFont: Federació Catalana de Natació

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *