Pere Granados: els trens xàrter seran la gran aposta de futur


La construcció de la nova estació ferroviària Salou-Portaventura està en una fase avançada. Aquesta estació està dissenyada amb una visió de futur, ja que s’ha planificat la construcció de plataformes per a l’arribada del tren d’Alta Velocitat.

Així com l’Aeroport de Reus va passar de ser una base militar a una infraestructura civil centrada en el turisme, l’alcalde de Salou, Pere Granados, està convençut que el tren serà el principal mitjà de transport (i més sostenible) en un futur no gaire llunyà.

En aquest sentit, Granados està convençut que en el futur els trens xàrter assumiran un paper protagonista i oferiran diversos serveis per als turistes que triïn la Costa Daurada per a les seves vacances.

Per a Pere Granados és crucial que Salou estigui ben preparat per acollir i facilitar al màxim» el desplaçament dels turistes cap a les seves destinacions

Amb Salou com el municipi costaner més important de Catalunya, juntament amb Portaventura i el Hard Rock, és fàcil intuir el gran nombre de persones que utilitzaran aquesta estació.

Per aquesta raó, i d’acord amb les paraules de Pere Granados, és crucial que «Salou estigui ben preparat per acollir i facilitar al màxim» el desplaçament dels turistes cap a les seves destinacions.

El desenvolupament del projecte del Corredor del Mediterrani inclou les obres complementàries d’un tram de connexió entre l’estació  de Salou-Portaventura i el ramal que surt de Tarragona i es connecta amb l’eix del Mediterrani, de forma que Salou quedi ben connectat a nord i sud. Actualment, s’està treballant per poder completar aquesta connexió. 

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *