XIII Mostra Intercultural d'Alcanar

S’apropa una nova edició de la Mostra Intercultural d’Alcanar, que se celebrarà el divendres, 19 d’Abril, des de les 19 h fins a les 22 h, a la plaça de la Plataforma en defensa de les Terres del Sènia (Centre Cívic).
Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir d’una gran varietat d’activitats, amb manualitats, vestuaris típics i actuacions muscials, a més de la ja tradicional mostra gastronòmica.
Aquesta tretzena edició presenta una gran diversitat de nacionalitats participants, incloent-hi Catalunya, Colòmbia, França, Marroc, Moldàvia, Nicaragua, República Dominicana, Romania i Ucraïna. Cada un d’aquests països oferirà demostracions culturals i una mostra de la seva gastronomia típica a través de degustacions.
Les associacions participants inclouen ARA Burebista, l’associació de gent gran d’Alcanar i l’associació de mestresses de casa d’Alcanar.
La regidora d’Acollida, Acompanyament i Nova Ciutadania, Mar Sancho, destaca que és de vital importància fer valdre la interculturalitat al municipi, afirmant que «és una oportunitat única per enriquir la nostra comunitat amb la diversitat cultural que la caracteritza. Aquesta iniciativa no només promou el respecte i la cohesió entre les diferents cultures, sinó que també contribueix a fomentar la cohesió social i la convivència pacífica.»  A més, subratlla la importància de reconèixer i valorar les aportacions de les diferents cultures en la construcció d’una societat més inclusiva i oberta, on tots puguin sentir-se part d’una comunitat acollidora i respectuosa.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *