ELIX Polymers ret homenatge als seus proveïdors amb el “Premi al millor proveïdor de l'any 2023”


Fent referència a l'any 2023, ELIX Polymers ha destacat la col·laboració tant d'Aurorium Netherlands BV, empresa dedicada a la investigació, desenvolupament, producció i distribució de polímers, copolímers i plàstics tècnics entre altres productes, com DOMINION SERVEIS MEDIAMBIENTALS, empresa de serveis mediambientals de neteja industrial, tractament i transport de residus, elegint-los millors proveïdors de l'any 2023 i lliurant-los el guardó «ELIX Polymers Outstanding Performance Award 2023».

“És un honor rebre aquest reconeixement que valida l'esforç i el compromís de tot el nostre equip en la recerca constant de l'excel·lència en la gestió dels nostres serveis. Per a nosaltres, aquesta distinció no és només un testimoni del nostre compromís, sinó també un estímul per continuar esforçant-nos i superant les expectatives en el futur. Esperem seguir col·laborant estretament per assolir metes d'excel·lència encara més grans en el futur”, afirma Asier Arondo, Director de DOMINION SERVEIS MEDIAMBIENTALS.

“És un orgull per nosaltres rebre el premi al millor proveïdor d'ELIX Polymers. La nostra relació va començar fa uns quants anys i durant tot aquest temps el nostre equip ha treballat per oferir-vos el millor servei i els millors productes possibles. Aquest premi és un reconeixement als nostres esforços i ens comprometem a mantenir els estàndards més alts de rendiment en el futur”, comenta Jacob Hartstra, Sales and Market Development Manager d'Aurorium Netherlands BV.

En el marc de la missió d'ELIX Polymers d'assegurar rapidesa i flexibilitat en la resposta a les necessitats dels clients, proposant proactivament solucions òptimes, tots dos proveïdors han complert altament les expectatives, posant a disposició d'ELIX tot el seu potencial i recursos, proporcionant un valor afegit a tota la cadena de valor, i creant solucions que responen a les necessitats de la companyia.

“És important crear un ecosistema de proveïdors amb els mateixos reptes, desafiaments i objectius que nosaltres. Som una empresa de valors que vol al seu costat companyies que comparteixin la nostra visió i els nostres valors”afirma Narcis Vidal, Director d'Operacions i Cadena de Subministrament d'ELIX Polymers.

Per a ELIX Polymers és important agrair i premiar els seus proveïdors per ser una part fonamental que els ajuda a garantir la qualitat de productes i serveis de manera flexible i àgil. Per aquest motiu, la companyia fa 8 anys que reconeix amb aquest premi aquells proveïdors que a més d'aportar valor als seus processos operatius, clarament demostren el seu suport en la consolidació de la seva estratègia corporativa.

Aquest any ELIX Polymers ha apostat per donar-li un enfocament solidari a l'esdeveniment, lliurant als guardonats uns trofeus realitzats per Ayúdame3D, una entitat social espanyola que gràcies a la tecnologia d'impressió 3D ajuda col·lectius vulnerables de tot el món amb els seus braços mecànics impresos a 3D, anomenats trèsdesi. Aquests trofeus solidaris, dissenyats de manera personalitzada per a l'ocasió i, utilitzant materials sostenibles com a plàstic reciclat i d'origen vegetal, han estat fabricats amb les mateixes impressores 3D que canvien vides. D'aquesta manera, ELIX Polymers contribueix directament al desenvolupament de l'ajuda humanitària d'Ayúdame3D a tot el món.

Font: AEQT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *