El 54,5% dels graduats en FP tenen feina en acabar els estudis


La Llotja de Mar de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació de la dissetena edició de l’estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals, un acte que ha comptat amb la presència de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i ha estat impulsat per la Generalitat i el Consell de Cambres de Catalunya.

L’estudi posa de manifest que la inserció laboral dels graduats en FP puja per tercer any consecutiu i se situa en el 54,5 per cent. Per la seva banda, la taxa d’inserció laboral dels graduats i graduades en FP Dual supera aquest percentatge fins arribar al 66,29 per cent.

Per famílies professionals, la que mosgtra una major ocupabilitat és la referida a l’energia i aigua amb prop d’un 74 per cent.

A la foto, d’esquerra a dreta, Pere Ayach, president de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols; Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa; Anna Simó, consellera d’Educació; Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Girona; Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Josep Santacreu, president de la Cambra de Barcelona i Jaume Saltó, President de la Cambra de Lleida. L’acte ha comptat també amb la presència de Mercè Chacón, directora general d’FP, que és qui ha presentat les dades.


Font: Cambra de Comerç de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *