Oportunitat Laboral: Borsa de Treball per a Professors de Música amb Especialitat en Guitarra

L’Ajuntament de Torredembarra ha obert una convocatòria per a la cobertura de places de Professor de Música, amb especialitat en guitarra. Aquesta oportunitat laboral, destinada al personal laboral temporal, ofereix una via d’accés a professionals amb titulació de tècnic superior de música i un nivell C1 de català.

La finalització del termini de presentació de sol·licituds està fixada per al proper 21 de març del 2024. El procés de selecció es realitzarà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, buscant garantir una selecció justa i transparent.

Requisits i Detalls de la Convocatòria

El perfil requerit per a aquesta posició exigeix als candidats una titulació de tècnic superior de música, amb una especialització específica en guitarra. A més, és imprescindible posseir un nivell C1 de català, assegurant la competència lingüística necessària per a la docència en aquesta llengua.

Les matèries a impartir inclouen educació musical i música en general, oferint als aspirants l’oportunitat de desenvolupar les seves capacitats pedagògiques i artístiques en un entorn educatiu enriquidor.

Processament de Sol·licituds

Per a aquells interessats en optar a aquesta convocatòria, és imprescindible presentar les sol·licituds dins del termini establert i seguir els procediments indicats en la web de l’ens convocant, disponible a través del següent enllaç: https://torredembarra.convoca.online/.

A més, per accedir al tràmit i obtenir més informació relativa a les bases específiques de la convocatòria, podeu consultar el Butlletí Oficial de la Provincia de Tarragona, en la seva edició del 7 de març del 2024.

Oportunitat per a Professionals de la Música

Aquesta borsa de treball representa una oportunitat excepcional per a professionals de la música, especialment aquells amb una passió per la guitarra i una vocació per l’ensenyament. L’Ajuntament de Torredembarra busca individus compromesos amb l’educació i amb les capacitats tècniques i pedagògiques necessàries per a formar les pròximes generacions de músics.

La música, com a disciplina, no només enriqueix la vida cultural de la comunitat, sinó que també ofereix un espai per al creixement personal i la expressió artística. Així, aquesta convocatòria no només representa una oportunitat laboral, sinó també una contribució al desenvolupament cultural i educatiu de Torredembarra i la seva comarca.

Conclusió

En resum, la borsa de treball de places de Professor de Música, amb especialitat en guitarra, promoguda per l’Ajuntament de Torredembarra, ofereix una oportunitat única per a professionals de la música que desitgen compartir la seva passió i coneixement amb les generacions futures. Amb una titulació específica i un nivell avançat de català com a requisits essencials, aquesta convocatòria posa de manifest el compromís de l’administració local amb l’educació i la cultura.

Font: Ajuntament de Torredembarra

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *