S’ha presentat «Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits». Cicle de concerts a terres gironines.

Presentació del cicle de concerts «Música sense fronteres, patrimonis catalans compartits»

  1. Aquest cicle de concerts s’ha organitzat des dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, amb la col·laboració del Festival Pablo Casals, de Prada.

Aquest matí, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, s’ha dut a terme la presentació deMúsica sense fronteres, patrimonis catalans compartits. Cicle de concerts del Festival Pablo Casals organitzats pels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona”.

En aquesta presentació s’ha comptat amb la presència de Josep Calataiud, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona; d’Anne-Marie-Brun, vicepresidenta del Festival Pablo Casals; de Paul Estienne, president del Fonds de Dotation, i de Sandra Mascré, que n’és la directora. També els han acompanyat la regidora de Cultura de Prada, Agnès Anceau; l’alcalde de Vilabertran, Eudald Brugat, i la regidora de Sant Martí Vell, Maria Guillaume.

Segons Josep Calataiud, els concerts que el Festival Pablo Casals realitzarà aquests dies a la vegueria de Girona representen una oportunitat cabdal per teixir aliances necessàries entre el món civil i cultural de banda i banda de Catalunya. La música que parla en una llengua internacional i el patrimoni cultural arquitectònic de la vegueria de Girona seran els ponts idonis per encetar dinàmiques de col·laboració estretes i potents.

Segons la directora del Festival, Sandra Mascré, el Festival d’estiu Pablo Casals ha de ser conegut a la Catalunya Sud pel que representa Pau Casals com a símbol per a tots nosaltres, i perquè des del seu punt de vista, la música permet establir contactes amb més energia i perdurabilitat.

El cicle de concerts es durà a terme a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, a l’església de Sant Martí Vell, a l’església de Sant Pere de Rodes i a Santa Helena de Rodes.

Dissabte 23 de març, a les 19 h, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran

DUO CORDA I VIOLONCEL: R. Jousselme & J.S. Fraysse

Aforament màxim: 80 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559

Divendres 29 de març, a les 19h, a Església de Sant Martí Vell

VIOLONCEL: Astrig Siranossian

Aforament màxim: 150 persones

Reserva prèvia al: 600 569 507

Dissabte 6 d’abril, a les 19 h, a l’església de Sant Pere de Rodes

QUINTETTE DIABLO

Aforament màxim: 170 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559

Dissabte 27 d’abril, a les 19 h, a l’església de Santa Helena de Santa Creu de Rodes

CONCERT DE GUITARRA I MANDOLINA: P. Mouratoglou & J. Martineau

Aforament màxim: 50 persones

Reserva prèvia a: reservesspv.acdpc@gencat.cat / tel. 972 387 559

A causa de la gratuïtat dels concerts, cal reservar l’entrada als telèfons i a les adreces electròniques indicats a cada cas.

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *