Una Plaça d’Administratiu a l’Ajuntament de la Secuita

L’Ajuntament de la Secuita ha obert una convocatòria per a cobrir una plaça d’Administratiu, segons la informació publicada recentment. Aquesta oportunitat laboral, identificada amb el codi 20211222O262, s’emmarca en el marc de l’estabilització de l’ocupació temporal, tal com estableix el Reial decret-llei 14/2021, de 6 de juliol. La convocatòria, publicada al DOGC i al BOE, especifica diversos requisits i condicions que els interessats han de tenir en compte.

Detalls de la Convocatòria

La finalització del termini de presentació de sol·licituds per a aquesta plaça d’Administratiu està fixada per al dia 3 d’abril del 2024. Pel que fa al sistema de selecció, aquest es realitzarà a través d’un concurs o valoració de mèrits, segons el que estableix la normativa vigent. A més, cal destacar que el tipus de personal requerit per a aquesta plaça és de funcionariat, i el grup de titulació o assimilat correspon al nivell C1.

Per a ser considerat per a aquesta plaça, els candidats han de disposar d’una titulació específica. En aquest cas, es requereix un títol de Batxiller o Tècnic, o bé un equivalent reconegut oficialment. A més, és imprescindible tenir un nivell C1 de català, demostrable amb certificat oficial. Aquest últim requisit subratlla la importància de la competència lingüística en català per a ocupar aquesta posició en l’administració local.

Funcions i Matèries Rellevants

La descripció de la plaça d’Administratiu implica l’assumpció de responsabilitats en matèries d’administració general. Aquesta àrea implica diverses tasques relacionades amb la gestió de documentació, atenció a la ciutadania, tramitació de procediments administratius i altres funcions pròpies de l’àmbit municipal. Els detalls específics sobre les tasques i responsabilitats associades a aquesta plaça poden ser consultats a través de les bases específiques publicades en els mitjans oficials.

Informació Addicional

Cal assenyalar que aquesta convocatòria s’emmarca en una oferta pública més ampla, com es pot observar en les diferents publicacions al DOGC i al BOE. Això indica un interès per part de l’Ajuntament de la Secuita en consolidar l’ocupació pública i garantir una gestió eficient dels recursos humans en l’administració local. La transparència en els processos de selecció i la conformitat amb la normativa vigent són aspectes clau en aquest context.

Conclusió

En resum, la convocatòria per a una plaça d’Administratiu a l’Ajuntament de la Secuita representa una oportunitat per a aquells professionals interessats en formar part de l’administració pública local. Amb un enfocament en l’estabilització de l’ocupació temporal i el compliment dels requisits i condicions establerts, aquesta convocatòria busca seleccionar un candidat qualificat per a assumir tasques d’administració general en un entorn municipal. El termini de presentació de sol·licituds és limitat, per la qual cosa els interessats han de prendre les mesures pertinents per a participar en aquest procés de selecció.

Font: Ajuntament de la Secuita

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *