Convocada Borsa de Treball per a Places d’Arquitecte Tècnic a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha obert una nova convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball destinada a cobrir places d’Arquitecte Tècnic. Aquesta oportunitat laboral s’emmarca dins dels processos de selecció per a personal interí o temporal i està adreçada a professionals amb titulació universitària oficial de grau en arquitectura tècnica o equivalent.

Detalls de la Convocatòria

La borsa de treball, amb identificador 20240228O65 i expedient 2024/3-G507, estableix com a data límit per a la presentació de sol·licituds el proper 22 de març de 2024. El sistema de selecció adoptat serà mitjançant concurs o valoració de mèrits, amb l’objectiu de garantir una selecció justa i transparent.

Els requisits necessaris per a optar a aquestes places inclouen no només la titulació requerida, sinó també el domini de la llengua catalana, específicament a un nivell C1. Aquesta condició s’alinea amb la voluntat de promoure el coneixement i l’ús del català en l’àmbit professional i institucional.

Oportunitat per a Professionals de l’Arquitectura

Amb la matèria principal centrada en l’arquitectura, aquesta convocatòria representa una oportunitat per als arquitectes tècnics que desitgin integrar-se en l’àmbit laboral del municipi de Tarragona. La incorporació de personal interí o temporal permet flexibilitat en la gestió dels recursos humans, adaptant-se a les necessitats específiques de l’administració local.

Processeo de Selecció Transparent i Oberts

La publicació de les bases específiques i la convocatòria en diferents butlletins oficials garanteix la transparència del procés de selecció i ofereix a tots els interessats la informació necessària per a participar-hi. Això demostra el compromís de l’Ajuntament de Tarragona amb la igualtat d’oportunitats i l’accessibilitat als processos de selecció.

Accés a la Informació i Presentació de Sol·licituds

Per accedir a més informació sobre la borsa de treball i conèixer les bases específiques de la convocatòria, es pot visitar el web de l’ens convocant a través de l’enllaç proporcionat. Així mateix, el tràmit per a la presentació de sol·licituds es pot gestionar a través del mateix portal web, facilitant així el procés als candidats interessats.

Promoció del Coneixement del Català

Un aspecte rellevant d’aquesta convocatòria és l’exigència del nivell C1 de català com a requisit per als candidats. Aquesta disposició reflecteix la importància que l’Ajuntament de Tarragona atorga al coneixement i ús del català en l’àmbit professional, reforçant així la promoció i preservació de la llengua pròpia de Catalunya.

Conclusió

La convocatòria de la borsa de treball per a places d’Arquitecte Tècnic a Tarragona representa una oportunitat significativa per als professionals del sector. Amb un procés de selecció transparent i obert, l’Ajuntament de Tarragona reafirma el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats i la promoció del català com a llengua de treball. Així, es posa de manifest la importància de garantir un accés equitatiu al mercat laboral i fomentar el desenvolupament professional en el sector de l’arquitectura.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *