Disponible el número 72 del Butlletí d’Informació Municipal 2023-2024


Ja tenim a punt el número 72 del butlletí d'informació municipal que permet fer un repàs anual (de març de 2023 a març de 2024) a les notícies més destacades relacionades amb el poble d'Alcover. En breu, els alcoverencs i alcoverenques el rebran al seu domicili.

El butlletí està estructurat per temàtiques i compta amb diferents articles com per exemple l'especial eleccions, amb la veu dels regidors i regidores sortints; el balanç del primer any de la nova gestió de la deixalleria, les conseqüències de la implantació de les energies renovables i les diferents accions de gestió de l'aigua en temps de sequera. També es fa referència als projectes de remodelació de la plaça Lluís Companys i la supressió dels passos a nivell de la via del tren, com el primer any a ritme de residències del Convent de les Arts.

En aquesta ocasió, el protagonista de l'entrevista és Tomàs Castaño Mesas, l'últim matador de l'escorxador d'Alcover. El butlletí també inclou l'apartat "opinió" en què trobarem els articles dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament d'Alcover.

Tot això i molt més, al butlletí municipal d'Alcover 2023-2024, que pots consultar en format digital a continuació:

Veure Butlletí

 

 


{loadposition user11}

Font: Ajuntament d’Alcover

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *