Èxit de la Unió Rugby Club: S14 a la Final de 3a Divisió

El passat dissabte, l’equip SUB14 de la Unió Rugby Sud i Sel Vilanova va protagonitzar una jornada memorable en el món del rugbi català al classificar-se per disputar la final de la 3a Divisió Catalana. El seu triomf per 24 a 10 sobre el CE Universitari ha desencadenat un esperit de celebració entre els aficionats, i ha situat aquest combinat en una posició privilegiada per competir pel títol.

El partit, disputat amb fervor a les instal·lacions del Mediterranean Sport Village a Salou, va ser una mostra de la passió i la destresa que caracteritzen a aquests joves rugbistes. L’enfrontament va ser intens des del primer xiulet, ambdós equips lluitant amb determinació per avançar cap a la final. Les accions sobre el terreny de joc van ser constants, amb passes precisos, tacklings agressius i jugades brillants que van mantenir als espectadors a l’orla dels seients.

La Unió Rugby Club va mostrar una notable cohesió com a equip, combinant la seva habilitat tècnica amb una ferma determinació per conquerir cada metre de terreny. Els seus jugadors van exhibir un joc ràpid i fluid, fent gala de la seva destresa individual i la seva capacitat per treballar com a una unitat coordinada. Això va permetre al combinat aconseguir un avantatge crucial en el marcador, decidint-se aquest trepidant i emocionant partit en dues accions finals dels locals que van trencar l’equilibri existent entre els dos equips.

No obstant això, la victòria de la Unió Rugby Club no va ser una tasca fàcil. El CE Universitari va posar a prova la resistència i la determinació dels seus adversaris, pressionant constantment amb atacs ferotges i una defensa robusta. En diverses ocasions, van aconseguir penetrar la línia defensiva de la Unió, posant a prova la calma i la concentració dels seus jugadors.

El resultat final, 24 a 10 a favor de la Unió Rugby Club, és un testimoni de la seva dedicació i esforç durant tota la temporada. Això els ha permès arribar a aquest punt culminant de la competició, a punt de disputar la final de la 3a Divisió Catalana. El seu èxit és fruit del treball dur i la perseverança, així com del suport incondicional dels seus entrenadors, familiars i aficionats.

Amb la final a l’horitzó, l’equip està més decidit que mai a aconseguir la victòria. Tot i que l’adversari serà la Unió Esportiva Santboiana «B», un rival formidable que que va superar en semifinals el Cervelló per 27 a 24., la Unió Rugby Club es mostra confiada en les seves pròpies capacitats. Estan preparats per enfrontar-se a qualsevol repte que es presenti, amb la determinació de deixar-ho tot al terreny de joc i fer història en el món del rugbi català.

La Final de la 3a Divisió Catalana promet ser un esdeveniment emocionant i ple d’acció, amb dos equips disposats a lluitar fins al final per aconseguir la glòria. Els aficionats podran esperar un espectacle de gran qualitat rugbística, amb jugades emocionants i moments de pura intensitat. Serà una oportunitat única per presenciar el talent i la passió dels joves esportistes catalans, així com per celebrar els valors de camaraderia i companyonia que defineixen aquest esport.

Ara, tots els ulls estan posats en la final, que se celebrarà el proper dissabte a Sant Boi. La Unió Rugby Club està preparada per escriure una nova pàgina en la seva història, i està decidida a deixar una empremta indeleble en el panorama rugbístic català. Amb el suport incondicional dels seus seguidors, estan preparats per afrontar aquest emocionant desafiament i perseguir la victòria amb tota la seva força i determinació.

Font: Salou Academy Rugby Club

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *