NOU PROCÉS DE SELECCIÓ PER A 2 PLACES D’AUXILIAR ADMINISTRATIU A PRATDIP

El Ajuntament de Pratdip ha obert un nou procés de selecció per a cobrir dues places d’auxiliar administratiu. Aquesta oportunitat laboral, identificada amb el codi 20220524O63, ofereix una alternativa per a aquells interessats en formar part de l’equip municipal d’aquesta localitat.

Detalls de la Convocatòria

La convocatòria estableix que el termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el dia 8 d’abril del 2024. El sistema de selecció adoptat és el de Concurs o Valoració de Mèrits, oferint una oportunitat equitativa per a tots els candidats.

Requisits i Qualificacions

Els candidats interessats han de satisfer una sèrie de requisits, incloent-hi la posseïció d’un títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent. A més, és necessari tenir un nivell C1 de català, així com complir amb els requisits especificats per al grup de titulació o assimilat, que en aquest cas és C2 – ESO, graduat escolar, FP 1r grau, cicles formatius grau mitjà.

Procés d’Estabilització

Aquest procés de selecció es realitza en el marc del procés d’estabilització segons l’article 6a de la Llei 20/2021. Això implica una oportunitat addicional per a aquells treballadors temporals que aspiren a una estabilitat laboral en l’àmbit administratiu.

Informació Complementària

La informació detallada sobre aquesta convocatòria ha estat publicada en diverses dates oficials, incloent-hi el 23 de maig de 2022 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), el 24 de maig de 2022 al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), i el 9 de febrer de 2024 de nou al DOGC.

Correccions i Modificacions

És important destacar que s’han realitzat correccions i modificacions a la informació original. Això es va fer el 12 de febrer de 2024 al BOPT, revocant tots els anuncis anteriors, i posteriorment el 23 de febrer de 2024 al BOPT, on es van publicar noves bases específiques i una nova convocatòria.

Conclusió

En conclusió, aquesta convocatòria ofereix una oportunitat emocionant per a aquells interessats en treballar en l’àmbit administratiu al Ajuntament de Pratdip. Amb un procés de selecció transparent i criteris clars establerts, els candidats poden aspirar a una carrera estable i gratificant en el servei públic. Es recomana als interessats revisar detingudament els requisits i procediments establerts per garantir una sol·licitud precisa i completa. Amb el termini de presentació que s’apropa, és el moment oportú per a aquells amb les qualificacions necessàries per donar un pas endavant i aspirar a formar part d’aquesta estimada comunitat municipal.

Font: Ajuntament de Pratdip

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *