OFERTA DE FEINA PER A OPERARIS DE NETEJA A PRATDIP

L’Ajuntament de Pratdip ha obert una convocatòria per a cobrir dues places d’Operari de neteja en el marc d’un procés d’estabilització, segons l’anunci publicat el 23 de maig del 2022. Aquesta oportunitat laboral, amb identificador 20220524O65, representa una excel·lent opció per a aquells interessats en formar part de l’equip de neteja d’edificis municipals.

Requisits i Detalls de la Convocatòria

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 8 d’abril del 2024, amb un sistema de selecció que es realitzarà a través d’un concurs o valoració de mèrits. Així mateix, aquesta convocatòria està adreçada a personal laboral, amb una titulació requerida de nivell A2 de català. No s’exigeix cap titulació específica prevista al sistema educatiu, el que amplia l’abast d’aplicació i ofereix una oportunitat inclusiva a aquells interessats en el camp de la neteja.

Procés d’Estabilització i Bases Específiques

Cal destacar que aquesta oferta de feina s’emmarca en un procés d’estabilització, conforme a la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021. Aquesta iniciativa posa de manifest el compromís de l’Ajuntament de Pratdip amb la millora de les condicions laborals i la cobertura de places en sectors essencials com és el de la neteja d’espais públics.

Les bases específiques de la convocatòria han estat publicades en diferents mitjans oficials, com el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), establint els criteris i el marc legal per al desenvolupament del procés de selecció.

Importància de la Tasca de Neteja en l’Àmbit Municipal

La neteja d’edificis municipals és una tasca fonamental per a la salubritat i el bon funcionament de la vida urbana. Els operaris de neteja juguen un paper clau en la preservació dels espais públics, contribuint al benestar de la comunitat i a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Oportunitat d’Incorporació a l’Ajuntament de Pratdip

L’Ajuntament de Pratdip ofereix un entorn laboral estable i compromès amb el desenvolupament professional del seu personal. Aquesta convocatòria no només representa una oportunitat de feina, sinó també la possibilitat d’integrar-se en un equip compromès amb el servei públic i el benestar de la ciutadania.

Conclusió

En resum, les dues places d’Operari de neteja ofereixen una oportunitat única per a aquells interessats en formar part de l’Ajuntament de Pratdip i contribuir activament a la millora de l’entorn urbà mitjançant la seva tasca de neteja d’edificis municipals. Amb un termini obert de presentació de sol·licituds fins al 8 d’abril del 2024, és el moment ideal per a aquells que desitgin embarcar-se en una carrera professional gratificant i significativa en el sector de la neteja i els serveis municipals.

Font: Ajuntament de Pratdip

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *