Oportunitats professionals per a Educadors Socials a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal de Serveis Socials, ha obert una borsa de treball per a ocupar places d’Educador Social. Aquesta convocatòria, identificada amb el codi 20240209O169 i expedient 2024/1-IG507, ofereix una oportunitat per als professionals interessats en el camp del treball social.

La data límit per a la presentació de sol·licituds és el proper 22 de març de 2024. El procés de selecció s’efectuarà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, garantint així una selecció justa i transparent. El tipus de contracte ofereix la possibilitat de ser interí o temporal, adaptant-se a les necessitats del servei.

Els requisits establerts per accedir a aquesta borsa de treball són clars i específics. Es demana als candidats que estiguin en possessió del títol de grau o diplomatura en Educació Social o equivalent. A més, és imprescindible tenir un nivell C1 de català, un requisit fonamental per al correcte desenvolupament de les funcions dins del marc social i lingüístic de la comunitat tarragonina.

El contingut de les funcions que s’han de dur a terme dins d’aquesta convocatòria està enfocat principalment als serveis socials. Això implica la participació activa en la resolució de problemàtiques socials, l’acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat i la coordinació amb altres agents socials per garantir una resposta integral i eficaç.

Per a aquells interessats en obtenir més informació sobre aquesta oportunitat laboral, es pot accedir a la web de l’ens convocant, que proporciona detalls sobre el procés de selecció i els requisits establerts. A més, es pot consultar la convocatòria completa a través dels butlletins oficials corresponents, tant a nivell local com autonòmic.

És important destacar la rellevància d’aquesta convocatòria en el marc de la política social de Tarragona. L’educació social és una eina fonamental per al desenvolupament i la inclusió social, contribuint a la construcció d’una societat més justa i cohesionada. Així, la creació d’aquesta borsa de treball representa un pas important per a garantir l’atenció i l’assistència adequades a aquells que més ho necessiten dins de la comunitat.

En resum, la borsa de treball de places d’Educador Social oberta per l’Ajuntament de Tarragona ofereix una oportunitat única per als professionals del sector interessats en formar part d’un equip compromès amb el benestar social i el desenvolupament comunitari. Amb un procés de selecció transparent i requisits clars, es presenta com una opció atractiva per als aspirants a desenvolupar la seva carrera en el camp de l’educació social a la ciutat de Tarragona.

Font: Ajuntament de Tarragona – Institut Municipal de Serveis Socials

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *