Recta final de la programació per al 8M d’Alcanar

La programació del març en femení continua amb una sèrie d’actes captivadors.

El pròxim dijous 21, el casal cívic Trinitari Bel d’Alcanar serà l’escenari del concert «Dones Compositores», a càrrec d’alumnes i professorat de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar.

El divendres 22, al Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats a les 18:30 h, tindrem l’oportunitat de participar en la xerrada «La Dona al Món de la Composició Contemporània». Les ponents inclouran a Elisa Garcia, estudiant de primer curs de Composició a l’ESMUC de Barcelona, i a Mar Caballer, estudiant de tercer curs de Composició al CSM de València, moderada per Juanjo Villarroya, professor de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar.

A les 20:30 h del mateix divendres 22, també al Teatre Auditori, gaudirem de l’espectacle «Jo, Travesti», a càrrec de la Cia. Roberto G. Alonso.

Per acabar amb la programació, el diumenge dia 24 de març, a les 18 h, al Teatre, tindrem l’espectacle infantil/familiar: «La Petita Capmany», presentat per Tanaka Teatre. Amb aquests tres dies plens d’emocions, conclou el març en femení, organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat.

Mar Sancho, regidora de polítiques d’igualtat i LGTBI+: «Concloem una programació plena d’activitats, fent èmfasi amb la transversalitat de les polítiques d’igualtat al municipi, concienciant a tothom i donant veu a les figures de les dones al món de la música històricament molt invisibilitzades.»

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *