Setmana Santa als refugis de la FEEC

Un total de deu refugis de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obriran durant aquesta pròxima Setmana Santa. Només tres dels tretze refugis guardats que gestiona la FEEC, el refugis de Vallferrera, Estanys de la Pera i Serra d’Ensija, no estaran oberts durant aquests dies.

AlParc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Mauriciel refugi Colomina, situat a la Vall Fosca, obrirà del 29 al 31 de març. Per la seva part, el refugi Mallafré, ubicat ben a prop de l’estany de Sant Maurici, obrirà del 28 al 30 de març.

Al Parc Natural de l’Alt Pirineu, el refugi de Certascan (Alta Vall de Cardós) mantindrà obertes les seves portes des d’aquest divendres dia 22 de març fins al 31 de març.

Si l’opció per aquestes vacances és  al Parc Natural del Cadí-MoixeróEstasen (massís del Pedraforca) i Prat d’Aguiló (serra del Cadí), obriran des del 23 al 31 de març, mentre que Sant Jordi (serra de Moixeró), ho farà entre el 28 i el 31 de març.

Més a llevant, Coma de Vaca, situat al cor del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, estarà obert inicialment del 29 al 31 de març. Els dies previs al 29 de març els guardes decidiran si obren o no en funció de la demanda.

Fora del Pirineu i del Prepirineu, el refugi d’Agulles, situat al massís de Montserrat, estarà obert del 22 al 31 de març de manera ininterrompuda.

Pel que fa a les comarques tarragonines, el refugi de Font Ferrera, situat al Parc Natural dels Ports, obrirà del 23 al 31 de març. Finalment, el refugi de la Morera de Montsant, situat al poble de la Morera de Montsant, al cor del Priorat, estarà permanentment obert a partir del 21 de març.

Al web de la central de reserves podeu consultar la disponibilitat d’allotjament dels diferents refugis i tramitar online la vostra reserva.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *