Trobada històrica a les aigües de l’Empordà: Primera Copa Catalana de Vela Adaptada Classe Hansa 303

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat amb èxit la primera edició de la Copa Catalana de Vela Adaptada de la classe Hansa 303, que ha tingut lloc a les aigües del mar d’Empúries. Organitzat pel Club Nàutic l’Escala, l’esdeveniment va acollir una desena de regatistes de Vela Adaptada.
 
El regatista Jordi Cargol, del Club Nàutic Costa Brava & Club Vela Palamós, s’ha proclamat guanyador absolut de la competició, demostrant l’habilitat i la determinació que l’han portat a ser campió estatal de la classe 2.4 mR en moltes ocasions. L’Aina Gelpí, del GEN Roses, actual campiona d’Europa de la classe Hansa 303, ha aconseguit la segona posició absoluta i s’ha alçat amb la victòria en la categoria femenina. La tercera posició ha estat per Marc Esteban, regatista independent que entrena en les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center (BISC).
 
Les condicions meteorològiques han estat variades, amb vents fluctuants que van posar a prova les habilitats dels participants. Dissabte, amb una marinada d’entre vuit i 12 nusos, i diumenge, amb un vent de llevant dels 80-90º que ha anat rolant cap als 120, els regatistes van enfrontar reptes emocionants al llarg de les proves.
 
Aquest campionat s’ha emmarcat dins de la 16a edició de la Costa Brava Sailing Meeting, organitzada pel CN l’Escala per a les classes Hansa 303, ILCA i Optimist. Cal destacar que, amb tres primers parcials, Daniel Llaca del Real Club Náutico Gran Canaria s’ha proclamat guanyador de la XVI Costa Brava Sailing Meeting – Gran Premi Grup Mifas en la divisió Hansa 303.
 
El lliurament de premis ha estat presidit pel vicepresident de la Federació, Josep Maria Isern, reconeixent l’excel·lència esportiva dels participants i l’esforç dels organitzadors en la promoció de la vela adaptada a Catalunya.

Del 14 al 21 de juliol, Barcelona acollirà el Campionat d’Espanya de Vela Adaptada

Durant el mes de juliol, l’atenció es dirigirà cap a les emocionants aigües de Barcelona, on del 14 al 21 se celebrarà el Campionat d’Espanya de Vela Adaptada. Aquest prestigiós esdeveniment reunirà els millors regatistes de vela adaptada del país. Amb la ciutat comtal com a teló de fons i en les mateixes aigües on se celebrarà la Copa Amèrica de Vela, aquest campionat promet ser una oportunitat única per presenciar l’excel·lència esportiva i l’esperit de superació dels participants en un entorn incomparable.

Font: Federació Catalana de Vela

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *