UNA PLAÇA D’AUXILIAR DE LLAR OPORTUNITAT PER A RESIDENTS DE PRATDIP

L’Ajuntament de Pratdip ha anunciat la convocatòria d’una plaça d’Auxiliar de llar, oferint una oportunitat de feina per als residents locals. Amb l’objectiu de cobrir aquesta posició, l’Ajuntament ha establert un termini de presentació de sol·licituds que finalitzarà el proper 8 d’abril de 2024.

Aquesta oportunitat laboral, identificada amb el número de registre 20220524O67, s’emmarca dins del procés d’estabilització contemplat en la Disposició Addicional sisena de la Llei 20/2021. Això posa de manifest l’esforç de l’Ajuntament per consolidar i garantir la continuïtat del personal en la funció pública local.

El sistema de selecció per a aquesta plaça d’Auxiliar de llar és a través d’un concurs o valoració de mèrits, buscant identificar els candidats més idonis per al lloc. És important destacar que es requereix un nivell B2 de català, a més de la titulació de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent. Així, es valoren competències lingüístiques i acadèmiques que contribueixin a un bon desenvolupament en la tasca de l’auxiliar de llar.

Pel que fa a les matèries a tractar, es menciona que s’inclouen en l’àmbit d’Administració especial sense especificar, la qual cosa suggereix una àmplia gamma de tasques relacionades amb l’assistència i el suport en tasques administratives dins de l’àmbit municipal.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’ha establert de manera clara, permetent als interessats disposar de temps suficient per preparar la documentació necessària i presentar-la dins dels terminis establerts. Això evidencia la voluntat de l’Ajuntament de garantir un procés transparent i inclusiu.

El fet que aquesta convocatòria específica revogui totes les anteriors posa de manifest la determinació de l’Ajuntament en assegurar que la informació difosa sigui precisa i actualitzada. Això redueix la confusió entre els possibles candidats i garanteix que tothom tingui accés a la mateixa informació.

Una de les particularitats d’aquesta oferta pública és la seva vinculació amb el municipi de Pratdip. Això significa que s’està donant preferència als residents locals, oferint-los una oportunitat laboral al seu propi entorn. Aquesta estratègia pot contribuir a la cohesió social i al desenvolupament econòmic de la localitat, ja que promou la ocupació entre la població resident.

La convocatòria oberta per a aquesta plaça d’Auxiliar de llar reflecteix el compromís de l’Ajuntament amb la transparència i la igualtat d’oportunitats en l’accés al treball públic. A més, posa de manifest la seva preocupació per garantir la qualitat dels serveis municipals mitjançant la selecció del personal més qualificat i adequat per a cada tasca.

En resum, la convocatòria d’una plaça d’Auxiliar de llar a Pratdip representa una oportunitat per als residents locals de formar part de l’equip municipal i contribuir al bon funcionament de la vida comunitària. Així, l’Ajuntament reafirma el seu compromís amb la creació d’ocupació i el benestar dels seus habitants a través de polítiques actives d’inclusió laboral.

Font: Ajuntament de Pratdip

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *