Events Dj’s Team i pintacares en la prèvia de diumenge

A partir de les 17.30 hores, escalfem motors pel Nàstic – Unionistas de Salamanca

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova prèvia, aquest cop amb la col·laboració d’Events Dj’s Team. Aquest diumenge, abans del partit davant l’Unionistas de Salamanca (20 h), a l’exterior del Nou Estadi Costa Daurada s’instal·larà un escenari especial i gaudirem de tot tipus de música: anys 70’s, 80’s, 90’s, patxanga, Techno, reggaeton…  

De la mà d’Events Dj’s Team s’amenitzarà la tarda generant festa i alegria entre tots els nastiquers presents i amb l’objectiu que siguin partícips de l’espectacle.

A l’exterior del Temple el caliu començarà a partir de les 17.30 h, amb les barres del Bar de l’Estadi obertes des d’aquesta mateixa hora. I a partir de les 19.15 h, l’equip d’Events Dj’s Team es traslladarà a l’interior de l’Estadi per continuar la festa fins que arrenqui el partit. També s’oferirà taller de pintacares pels més petits.

A més, a l’accés al torn, tots els socis i aficionats rebran un targeta amb un número per participar en diferents sortejos d’esdeveniments de l’empresa Events Dj’s Team. Aquests sortejos es realitzaran a la mitja part de l’enfrontament.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *