II REGATA REM BEACH SPRINT 2024 A CAMBRILS: UNA JORNADA D’EMOCIÓ I COMPETICIÓ

El món del rem té una cita ineludible a les costes de Cambrils, on es celebrarà la II Regata Rem Beach Sprint 2024 el proper 6 d’abril. Organitzada pel Club Rem Cambrils i la Federació Catalana de Rem, aquest esdeveniment promet emocions fortes i una competició feroç en un entorn idíl·lic.

Un dels aspectes més destacats és la nova modalitat de regata, que ofereix una experiència única tant per als participants com per als espectadors. Aquesta segona edició de la Regata Rem Beach Sprint es consolida com una de les cites imprescindibles del calendari esportiu català.

Per participar, és imprescindible estar en possessió de la llicència federativa de l’any 2024. La data límit per gestionar les llicències és divendres 29 de març a les 17:00h. A més, cal tenir en compte els procediments d’inscripció establerts per l’organització. Els interessats han d’omplir el full d’inscripció i enviar-lo abans de les 20:00 del diumenge 31 de març al correu electrònic inscripcions@remcatalunya.cat.

La Federació Catalana de Rem publicarà el quadre provisional de participació el dilluns 1 d’abril i el quadre de participació definitiu juntament amb l’ordre de sortida el dijous 4 d’abril. A més, s’ha establert un control d’embarcament aleatori mitjançant el DNI o la llicència federativa, assegurant així la transparència i la igualtat de condicions per a tots els competidors.

El cost per inscripció és de 5€ per remer i s’ha de realitzar un pagament al número de compte del Banc Sabadell ES20 0081 0097 2300 0132 4740. Respecte a l’horari, la reunió de delegats començarà a les 8:30 i la competició s’iniciarà puntualment a les 10:00, tot i que es podria ajustar en funció del nombre d’inscripcions.

L’organització ha definit diverses categories i modalitats de competició, cada una amb una distància específica de 500 metres. Així, es podrà gaudir de la destresa dels participants en disciplines com C1x, C2x, CF, CM, JF, JM, VF, ABMix, VMix, CMix, ABF, JMix i ABM. L’ordre de sortida podrà ser modificat per l’organització en funció de les inscripcions i la disponibilitat de material.

Cal destacar que, en cas de no assolir un mínim de 3 inscripcions en una modalitat, aquesta es podria anul·lar. No obstant això, l’organització proposarà alternatives perquè els esportistes puguin competir en altres categories, assegurant així una jornada plena d’activitat esportiva i camaraderia.

El format de regata està dissenyat per oferir una competició intensa i emocionant. Totes les tripulacions competiran en contrarellotge, classificant-se segons el temps obtingut. El circuit, detallat a l’Annex adjunt, promet ser tot un repte per a tots els participants, que hauran de demostrar la seva habilitat i resistència en aigües mediterrànies.

Amb l’esperit d’esportivitat i superació com a bandera, la II Regata Rem Beach Sprint 2024 a Cambrils s’erigeix com una oportunitat única per viure l’emoció del rem en un entorn inigualable. Tant si ets un apassionat del rem com si vols gaudir d’una jornada esportiva diferent, no et pots perdre aquest esdeveniment que promet emocions i espectacle en estat pur.

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *