REGATA BATEL I LLAÜT DELTEBRE, 23 i 24 de MARÇ

la regata batel i la regata llaüt mediterrani: dos esdeveniments emocionants al món del rem

El rem és un esport apassionant que captiva tant a participants com a espectadors per la seva combinació de força, estratègia i determinació. Aquest cap de setmana, els aficionats del rem tindran l’oportunitat de gaudir de dues emocionants competicions a Deltebre: la 4a Regata Batel i la 4a Regata Llaüt Mediterrani, incloses dins de la Lliga 2024.

La 4a Regata Batel

El dissabte 23 de març, l’Associació Esportiva Xino Xano Deltebre, en col·laboració amb la Federació Catalana de Rem, serà l’amfitriona de la 4a Regata Batel. Aquest esdeveniment, que se celebra al riu Ebre, començarà amb una reunió de delegats a les 8 del matí, seguida del començament de la competició a les 09:30.

Les categories en competició i les seves respectives distàncies són les següents:

  • AM / AF: 500m
  • IF / IM: 1000m
  • CF / CM: 1500m
  • JF / JM: 2000m
  • SF / SM: 2000m

El format de la regata consisteix en una final directa de 4 tripulacions. Els resultats finals es determinaran segons els temps obtinguts a les diferents mànegues dins de la mateixa categoria, els quals seran establerts per la Federació per sorteig.

Perquè aquesta regata sigui considerada vàlida per a la Lliga 2024, és imprescindible la participació d’un mínim de 3 embarcacions de 3 clubs diferents. A més, es requereix que hi hagi un mínim de 2 participants per disputar una final. L’organització assegurarà que l’assignació de les manegues i dels carrers es faci de manera aleatòria, garantint així la igualtat de condicions per a tots els competidors.

La 4a Regata Llaüt Mediterrani

El diumenge 24 de març, Deltebre tornarà a ser l’escenari d’una altra emocionant competició de rem, la 4a Regata Llaüt Mediterrani, també organitzada per l’Associació Esportiva Xino Xano Deltebre i la Federació Catalana de Rem.

L’horari d’aquesta regata serà similar al de la Regata Batel, amb una reunió de delegats a les 8 del matí i el començament de les proves a les 09:30.

Les categories i les distàncies per aquest esdeveniment són les següents:

  • VF / VM: 700m
  • SF / SM / JF / JM: 1400m
  • CF / CM: 700m

La regata Llaüt Mediterrani presentarà un sistema de regata de eliminatòries i finals. Els millors temps de les eliminatòries determinaran l’assignació per a les finals A, B i C, respectivament. Es requereix un mínim de 3 embarcacions de 3 clubs diferents perquè aquesta regata sigui vàlida per a la Lliga 2024.

Ambdues regates prometen un emocionant cap de setmana ple d’acció al riu Ebre. Els amants del rem estan convidats a presenciar aquestes competicions i donar suport als esportistes mentre lluiten per la victòria. Amb un format de regata emocionant i la participació de nombrosos clubs de rem, aquests esdeveniments prometen ser un espectacle esportiu inoblidable per a tots els presents.

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *