Ampliació de la Borsa de Treball per Tècnics de Camp de Laboratori a EMATSA

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona S.A. (EMATSA) ha anunciat la convocatòria per a la selecció de personal amb l’objectiu d’ampliar la borsa de treball per al lloc de tècnic/a de camp de laboratori. Aquesta iniciativa respon a la necessitat de reforçar els recursos humans per a les tasques específiques relacionades amb el camp de laboratori, fonamentals per al funcionament de l’empresa.

Detalls de la Convocatòria

La data de publicació oficial de la convocatòria és el 18 de març del 2024 i manté l’estat obert per a la recepció de sol·licituds. Aquesta convocatòria ofereix una oportunitat significativa per a aquells interessats en formar part de l’equip de treball de EMATSA i contribuir al seu compromís amb la qualitat i l’eficàcia en la gestió de recursos hídrics.

Bases de la Convocatòria

Les bases de la convocatòria estan disponibles en format PDF a la pàgina web de EMATSA. Aquest document estableix els requisits, els procediments i els terminis que han de seguir els candidats interessats en participar en el procés de selecció. Entre els requisits més rellevants, es destaca la formació i experiència en el camp de laboratori, així com altres habilitats tècniques específiques que són fonamentals per a la tasca a desenvolupar.

Sol·licitud d’Admissió

La sol·licitud d’admissió, presentada com l’Annex I de la convocatòria, és un document essencial per als candidats que aspiren a formar part de la borsa de treball. Aquest formulari, que es pot descarregar en format PDF des de la pàgina web de EMATSA, ha de ser omplert amb cura i precisament per tal de garantir la correcta consideració de la candidatura.

Oportunitat per als Professionals

Aquesta convocatòria representa una oportunitat significativa per als professionals amb formació i experiència en el camp de laboratori. EMATSA ofereix un entorn de treball dinàmic i en constant evolució, on els empleats poden desenvolupar les seves habilitats i contribuir al desenvolupament de serveis essencials per a la comunitat.

Compromís amb la Qualitat i l’Eficàcia

EMATSA reafirma el seu compromís amb la qualitat del servei i l’eficàcia en la gestió dels recursos hídrics a través de la convocatòria per a l’ampliació de la borsa de treball. L’empresa reconeix la importància de comptar amb professionals qualificats i compromesos amb la missió i els valors de l’organització, i per això posa a disposició aquesta oportunitat per a aquells que desitgin formar part del seu equip de treball.

Conclusió

En conclusió, la convocatòria per a l’ampliació de la borsa de treball per al lloc de tècnic/a de camp de laboratori a EMATSA representa una oportunitat única per als professionals del sector. Amb un enfocament en la qualitat del servei i la satisfacció dels seus clients, EMATSA reafirma el seu compromís amb l’excel·lència i la millora contínua, i convida a tots aquells interessats a formar part d’aquest projecte a presentar les seves sol·licituds d’admissió dins del termini establert.

Bases de la convocatòria (Pdf, 84,00 Kb)

Font: EMATSA

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *