Avui la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color blau amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down

La façana de la Casa de la Vila s’il·luminarà de color blau avui dijous 21 de març al vespre, amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down.

L’objectiu d’aquesta commemoració és “generar més consciència pública sobre la Síndrome de Down i recordar la dignitat inherent, la vàlua i les valuoses contribucions de les persones amb discapacitat intel·lectual com a promotores del benestar i de la diversitat de les seves comunitats. A més, es vol ressaltar la importància de la seva autonomia i independència individual, en particular la llibertat per prendre les seves pròpies decisions”.
Per a més informació podeu accedir a: https://www.un.org/es/observances/down-syndrome-day


CASTELLANO | La fachada de la Casa de la Vila se iluminará de color azul hoy jueves 21 de marzo, al anochecer, con motivo del Día Mundial del Síndrome de Down.

El objetivo de esta conmemoración es “generar más consciencia pública sobre el Síndrome de Down y recordar la dignidad inherente, el valor y las valiosas contribuciones de las personas con discapacidad intelectual como promotoras del bienestar y de la diversidad en sus comunidades. Además, se quiere resaltar la importancia de su autonomía e independencia individual, en particular de su libertad para tomar sus propias decisiones”.
Para más información podéis acceder a: https://www.un.org/es/observances/down-syndrome-day

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *