Campionat de Catalunya de Batel: inscripcions, normatives i modalitats

El Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels, serà l’escenari del Campionat de Catalunya de Batel, programat per al proper 7 d’abril de 2024. Un esdeveniment esportiu esperat per tots els amants del rem, que reunirà a competidors de tota la regió en un emocionant cap de setmana de regates.

Abans d’immersos en l’acció de l’aigua, és imprescindible tenir en compte diverses directrius i normatives establertes per la Federació Catalana de Rem (FCR) per a la correcta inscripció i participació en aquest esdeveniment de renom.

Inscripcions i Requisits

Per a tots els interessats, és crucial disposar de la llicència federativa del 2024. La data límit per tramitar aquesta llicència serà el divendres 29 de març a les 17:00. Sense aquest requisit, no es podrà prendre part en la regata.

Les inscripcions per a les embarcacions han de completar-se amb el full corresponent i enviar-se abans de les 20:00 del diumenge 31 de març al correu electrònic designat per la federació. El quadre de participació serà publicat el dilluns 1 d’abril.

Aquells que no hagin presentat el full d’inscripció a temps tindran una oportunitat d’inscriure’s fora de termini, tot i que això implicarà el pagament d’una sanció. La inscripció fora de termini només serà acceptada fins a les 14:00 del dimecres 20 de març, data límit per al quadre de participació definitiu.

Modalitats i Canvis

El campionat comprendrà diverses categories segons la distància i el gènere dels participants, amb recorreguts que varien des dels 500m fins als 2000m, incloent categories com a AM / AF, IF / IM, CF / CM, JF / JM, SF / SM.

Pel que fa a la modalitat de les regates, s’organitzaran diferents rondes en funció del nombre de participants. Des de finals directes fins a semifinals i finals, s’ajustarà el format segons la quantitat de competidors, garantint una competició equilibrada i emocionant per a tots els participants i espectadors.

Normatives i Detalls Importants

La Federació ha establert diverses normatives i detalls que cal tenir en compte per a una participació adequada. Des de la necessitat de complir amb els pesos establerts fins a l’uniforme uniforme obligatori per a tots els membres de l’equip, s’han definit clarament els requisits que han de respectar els participants.

A més, es recalca la importància del pesatge dels llaguts i el pes dels timoners, essencial per garantir una competició justa i equilibrada.

Conclusió

El Campionat de Catalunya de Batel promet ser un esdeveniment esportiu emocionant, ple d’acció i competitivitat al Canal Olímpic de Catalunya. Amb la participació de remers de tota la regió, aquest esdeveniment posarà a prova habilitats i determinació en l’aigua. El rem esdevé, un cop més, el protagonista d’un cap de setmana carregat d’emocions i esperit esportiu.

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *