Convocatòria de Borsa de Treball per Places d’Arquitecte a l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol

L’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol ha anunciat una nova convocatòria de borsa de treball per a cobrir places de l’oferta pública d’ocupació de l’any 2024. En aquesta ocasió, es busquen professionals en l’àmbit de l’arquitectura per a ocupar posicions com a funcionari interí.

La borsa de treball, identificada amb el codi 20231020O60 i expedient 4315200000-2024-0000071, tindrà com a data límit per a la presentació de sol·licituds el proper 15 d’abril de 2024. El procés de selecció s’efectuarà mitjançant concurs oposició o valoració de mèrits i prova, essent el tipus de personal requerit funcionari interí.

Els requisits específics per optar a aquestes places inclouen la titulació de Títol d’Arquitectura Superior o Grau en Arquitectura, així com un nivell C1 de català. A més, s’espera que els candidats tinguin coneixements en diverses matèries relacionades amb l’arquitectura.

Per obtenir més informació sobre la convocatòria, es pot accedir al tauler d’anuncisde l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol a través de la seva pàgina web oficial aquí.

Aquesta iniciativa proporciona una oportunitat per als professionals de l’arquitectura per formar part de l’administració pública local i contribuir al desenvolupament i millora de la Torre de l’Espanyol des de dins del propi consistori.

Amb la finalitat de garantir la qualitat del servei públic i la correcta gestió dels recursos, l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol segueix apostant per processos de selecció transparents i equitatius, on es valoren les competències i els coneixements dels candidats per sobre de tot.

Així doncs, els interessats que compleixin amb els requisits establerts estan convidats a participar en aquest procés de selecció per a les places d’arquitecte a l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol. Es tracta d’una oportunitat única per formar part d’un equip compromès amb el servei públic i el desenvolupament local.

No oblidis presentar la teva sol·licitud abans de la data límit i assegura’t de complir amb tots els requisits establerts per a aquesta convocatòria. La Torre de l’Espanyol espera rebre candidatures de professionals qualificats i compromesos amb la seva tasca, amb la finalitat de continuar millorant i impulsant el creixement de la localitat.

Bases de la convocatoria

Font: Ajuntament de la Torre de l’Espanyol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *