‘Dúnia i l’eco del tambor’, l’estrena en català d’aquesta setmana al cinema


Aquest divendres 22 de març, s’estrena en català ‘Dúnia i l’eco del tambor’, doblada amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L’any 2023 es van doblar o subtitular en català 86 llargmetratges d’estrena amb el suport del Departament de Cultura.

Dúnia i l'eco del tambor.{«name»:»2024/03/20/18/00/6a380c9f-02a9-4880-9eb0-50e3b3225d68.jpg»,»author»:»Departament de Cultura»,»type»:»0″,»location»:»0″,»weight»:108080}

Dúnia i l’eco del tambor

Segona part de la història de la Dúnia, iniciada a ‘Dúnia i altres contes del món’. Després de marxar de Síria, la Dúnia i els seus avis s’instal·len al Canadà: un país nou que, tot i ser fred, es convertirà en una llar d’acollida molt càlida. D’entrada no tot és fàcil, ja que hi troben moltes coses diferents: la llengua, els costums, el menjar, el clima… Però malgrat el xoc i les dificultats inicials, ben aviat començaran a fer amics i descobriran la bellesa de la multiculturalitat. I a més, la Dúnia s’enamorarà de la música: un nou univers que transformarà i il·luminarà la seva vida.

Rita i Luca Films informa de la distribució d’aquesta pel·lícula d’animació per a públic infantil a les sales següents:

  1. JCA Cinemes Lleida—Alpicat (Alpicat)
  2. Cinemes Girona (Barcelona)
  3. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  4. Teatre Cinema Armengol (Bellpuig)
  5. Cinema Edison (Granollers)
  6. Teatre Municipal l’Ateneu (Igualada)
  7. CineCiutat (Palma)
  8. Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat)
  9. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  10. JCA Cinemes Tarragona —Valls (Valls)

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l’audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura per a l’actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Tràiler de ‘Dúnia i l’eco del tambor’

Sales de projecció de ‘Dúnia i l’eco del tambor’

Consulteu la cartellera de Cinema en català

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *