El Cadet 08A sotmet a la JET Terrassa (77-40)


Aquesta setmana ens visita el JET Terrassa, són sempre partits igualats amb finals de partit d’infart. En el vestidor parlem que avui no ens interessava un partit d’anades i tornades, calia ser conscients que teníem avantatge amb el nostre joc interior. Recordar també la lliçó apresa el partit del Sant Cugat, tots els partits s’han de jugar!!

El partit comença amb un primer quart molt igualat, nosaltres fent mal dins i les visitants intentant corre cada vegada. Moltes faltes i molts tirs lliures pels dos equips. Nosaltres no hem estat massa fins en els tirs lliures i això afavoreix les visitants. Final de 1r quart 10-8.

El segon quart segueix amb la mateixa dinàmica. Nosaltres intentem pujar línies en defensa, però ens piten un munt de faltes i JET va anotant tirs lliures. En atac, les nostres exteriors llegeixen molt bé les triangulacions després de bloc directe i col·loquen boles interiors amb avantatge a les nostres pivots. El nostre domini en els dos aros és la clau per marxar a la mitja part +13 (28-15).

La segona part és un monòleg de les liles. Les visitants només poden aturar el nostre joc a base de faltes i nosaltres anotem els tirs lliures deixant sense cap opció a les terrassenques. La zona visitant intenta canviar el ritme de partit, però no ho aconsegueix! S’agraeix de tant en tant guanyar amb comoditat i no haver de patir en els finals de partit.

La setmana vinent ens desplacem a Cerdanyola. Son setmanes difícils per entrenar. Els intercanvis a l’estranger i sortides de final de curs són un handicap que esperem que no ens afectin massa per competir en una pista complicadíssima. Esperem seguir donant un bon nivell i competir. Ànims TGN!!!

CADET FEM 08A 77 – 40 JET TERRASSA

Parcials: 10-8; 28-15 ; 53-30 ; 77-40

TGN: Diana 12 ; Sofia 25 ; Marina 17 , Daniela 6; Helena 2 ; Julia 0 ; Èlia 0 ; Isabella 7, Lucía 2,
Paula 6
JET TERRASSA: Martina P. 2 ; Aina 2, Ingrid 7, Martina N. 2, Emma 5, Xènia 5, Irene 5; Ndack 7,
Anna 5

Font: TGN Basquet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *