El carrer Llevant passarà a ser per a vianants durant la Setmana Santa


La via romandrà tancada a la circulació de vehicles entre els dies 23 de març i 1 d’abril tal com es va fer l’estiu passat per a conciliar el descans del veïnat i fomentar la dinamització del comerç al barri marítim

Carrer Llevant a Baix a Mar. / Ajuntament d’Altafulla

El carrer Llevant, a Baix a Mar, es tancarà a la circulació de vehicles durant la Setmana Santa amb l’objectiu de conciliar el descans del veïnat i fomentar tant la dinamització comercial com l’estil de vida saludable. L’experiència positiva de l’estiu passat ha fet que es torni a repetir la conversió temporal del carrer en illa comercial i de vianants.

El tancament a la circulació de vehicles es farà efectiva a partir del dissabte 23 de març fins el dilluns 1 d’abril, coincidint amb el període de vacances de Setmana Santa. Per tant, no s’hi podrà ni circular ni estacionar els vehicles entre les dates indicades.

Cal recordar que els comerciants comptaran amb tres zones habilitades per a càrrega i descàrrega: una a la plaça dels Vents; una segona, en la intersecció entre els carrers Jovera i Llevant, i una tercera, en la intersecció dels carrers Llevant i del Prat.

D’altra banda, cal recordar al veïnat que podrà accedir als seus habitatges per a càrrega i descàrrega amb un document acreditatiu de veïnatge. Aquesta identificació s’ha de tramitar a la Policia Local d’Altafulla, al carrer Marquès de Tamarit, 16, o bé, per correu electrònic a capplaltafulla@altafulla.cat.

 

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *