El CERAP i l’Ajuntament fomenten el cinema infantil en català, participant al programa ‘CineXic’

El CERAP i l’Ajuntament de Riudoms uneixen esforços per potenciar ‘CineXic’. Es tracta d’un programa impulsat des d’Òmnium Cultural, que té com a objectiu fomentar el cinema infantil en català. S’hi ofereix una programació estable de pel·lícules infantils en català, a través d’un circuit de sales arreu de Catalunya. D’aquesta manera s’aconsegueix que la llengua catalana estigui present en un sector on li és difícil ser-hi, com és el de l’audiovisual.

Fins ara aquesta activitat, a Riudoms, l’organitzava el CERAP, de la mà d’Òmnium Baix Camp. Ara, però, també s’hi afegeix l’Ajuntament. El CERAP seguirà liderant el projecte i l’Ajuntament n’assumirà el cost i hi posarà l’espai.

La col·laboració es fa efectiva des de la propera sessió, que serà aquest diumenge 24 de març, amb la projecció de Supercuc.

A partir d’ara, les pel·lícules de ‘CineXic’ es podran veure a l’Espai Jove, un lloc ampli, còmode, situat al centre de Riudoms i que ja és un punt de trobada dels adolescents de Riudoms.

La programació de ‘CineXic’ a Riudoms, consta de vuit pel·lícules anuals. Es fa una sessió al mes, a excepció dels mesos d’estiu. A excepció de la sessió de novembre, que coincideix amb el festiu del Beat, les sessions es fan en diumenge, a les 17 h. L’entrada és gratuïta fins als 12 anys i val 2 euros pels majors d’aquesta edat.

El cost de participar en aquest programa és de 1.200 euros a l’any.

 

Podeu consultar el programa complet de ‘CineXic’ a Riudoms per aquest 2024 en el següent enllaç: AQUÍ.

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *