EurILCA Master 2024 -XVI Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez

A un mes d’iniciar-se l’EurILCA Màster 2024 -XVI Trofeu Calella de Palafrugell- Memorial  Pitus Jiménez, més de noranta de regatistes s’han inscrit a la clàssica prova de l’ILCA Màster  europeu que es disputarà en aigües de Calella de Palafrugell.  

Amb el bon ritme d’inscripcions, s’espera tornar a superar el centenar de participants.  

Fins ara destaquen en nombre de participació: 22 espanyols, 16 francesos, 10 de Gran  Bretanya i Holanda i Suïssa amb 8 navegants inscrits.  

Destacar també, la consolidació de la flota irlandesa, amb cinc regatistes o la participació  italiana, cada cop més fidel a la regata de Calella de Palafrugell, amb quatre màsters. Les  inscripcions van a bon ritme, cosa que apunta que aquesta edició tornarà a ser nombrosa i  d’alt nivell esportiu.  

Dins de la flota francesa trobem coneguts regatistes com Laurent Vigo, fidel a la prova des  dels seus inicis, Pierrick Amizet vencedor en diverses vegades i Bruno Peiron.  

També hi participaran llegendes de la vela britànica, com Ian Rawet i Tim Law, l’holandès  Cesar Sierhuis i l’italià Lorenzo Cerretelli vencedor la passada edició a la categoria ILCA7.  Portugal ve representat per dues llegendes portugueses, Manuel Champalimaud i Fidel  Granja. També es comptarà en aquesta edició amb la presència dels nord-americans Walt  Spevak i Jacques Kerrest. La representació nòrdica destaca amb el suec Micael Lundgren i  els finesos Jukka Roiha i Robert Ronnback.  

Un cop més els representants espanyols a la regata més nombrosa de tot el circuit, compta  amb una llista de rega%stes preinscrits com Xavier Boluda, el legend Miquel Álvarez, el  navarrès Mikel Vazquez, el basc Jokin Letamendia, els germans Javier Echavarri i Carlos  Echavarri, el càntabre Mario Morillo, els olímpics José Maria van der Ploeg, José Luís  Doreste o les dones Silvia Ravetllat i Marta Vilarasau.  

En les seves 16 edicions, aquesta regata internacional per a màsters organitzada pel Club Vela Calella, ha esdevingut una cita ineludible del calendari de la classe ILCA, que reuneix  cada any les figures més destacades del panorama europeu i internacional.  

 

Font: Federació Catalana de Vela

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *