L’Ajuntament estrena un canal de WhatsApp per apropar la comunicació municipal a tots els públics


L’Ajuntament d’Alcover ha activat un canal de difusió propi a WhatsApp per tal de facilitar a la ciutadania l’accés a les notícies més rellevants del poble, així com a aquells continguts sobre propostes culturals, esdeveniments, ajuts, tràmits i serveis municipals, avisos i alertes. Aquesta nova eina se suma als diferents canals de comunicació d’informació d’interès ciutadà de què disposa el consistori com l’APP Alcover, les xarxes socials, el web i el butlletí municipal, amb la voluntat d’obrir nous canals d’acord amb els interessos de la societat i incorporar una plataforma més directa i més estesa entre la població.

La nova funcionalitat ‘Canals’ permet difondre de forma ràpida, senzilla i privada continguts d’interès per a la ciutadania. L’Any passat WhatsApp va posar en marxa aquesta opció que permet la difusió de missatges a grans audiències, de forma unidireccional i garantint la privacitat de les persones que els segueixen. És a dir, ni les persones que l’administren ni les que els fan servir tenen accés al perfil o les dades de contacte de la resta d’usuàries.

Com hem d’utilitzar el servei? La nova funcionalitat apareixerà en una pestanya anomenada ‘Actualitzacions’. Per rebre les novetats cal: 1. Obrir l’última versió de l’aplicació al telèfon o al navegador web. 2. Accedir-hi des de l’enllaç que rebreu a l’APP i a les nostres xarxes socials o escanejant el següent QR: 3. Seleccionar el canal. 4. Prémer el botó ‘Segueix’.

Segueix-nos

Font: Ajuntament d’Alcover

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *