Obertes les inscripcions per a participar a la Caminada de Primavera per l’Autisme


El proper diumenge 14 d’abril, Tarragona acollirà la Caminada de Primavera per l’Autisme, convertida ja en un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat que organitza l’Ajuntament de Tarragona des de Tarragona Esports, amb la col·laboració de Todos en Azul. S’estima la participació de 600 caminants i de més de 40 persones que faran les tasques de voluntariat, vingudes de l’Associació APIFV, Voluntariat de CaixaBank i Club Alliberadrenalina.

La sortida es farà des de la Rambla nova, tram entre el carrer Ixart i el carrer Assalt, a les 9.30 h. A partir d’aquí, als participants els esperen dos recorreguts segons la modalitat triada en el mateix moment: un de 5 quilòmetres i un altre d’11 quilòmetres.

La Caminada de Primavera per l’Autisme està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb l’entitat Todos en Azul, amb el patrocini de Repsol i amb la col·laboració de Voluntaris de Protecció Civil, Club Excursionista Alliberadrenalina, Voluntariat CaixaBank, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Les inscripcions ja estan obertes des del dilluns 18 de març fins al 9 d’abril a les 14 h, i es poden aconseguir mitjançant la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *