Un miler d’alumnes participen en les 24h d’Innovació Barcelona de formació professional

Més d’un miler d’alumnes participen enguany en la cinquena edició de les 24 h d’Innovació Barcelona. Un esdeveniment que té per objectiu mostrar la capacitat dels estudiants de formació professional per a respondre a reptes de primer nivell plantejats per empreses implantades a Catalunya, i fer-ho amb la proposició de solucions que en moltes ocasions acaben per implementar-se de forma real en les mateixes empreses participants.

Les empreses participants plantejaran als alumnes participants diversos desafiaments que els grups hauran de desenvolupar i permetrà veure de quina manera responen a reptes i problemàtiques reals de les empreses. De fet, algunes de les solucions innovadores dels participants han estat implementades per les empreses en edicions anteriors.

La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, ha inaugurat la jornada, i s’ha adreçat als participants: “Teniu 24 hores per pensar i fer-vos les preguntes adequades, per posar a prova tot el que heu après als centres, per debatre i trobar les respostes adequades, per treballar en equip i confiar en el vostre enginy i talent, i per demostrar que esteu preparats per al futur”.

Al llarg de les diverses edicions han participat més de 4.000 persones ja siguin alumnat d’FP, docents i empreses, en aquest certamen organitzat pel Departament d’Educació i CaixaBank Dualiza. Prenen part en les 24 h un total de 70 centres educatius d’arreu de Catalunya, així com de la Comunitat Valenciana i un centre holandès.

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *